Szolgáltatások

Idegenvezetés

Vendégeink számára lehetőséget biztosítunk, hogy jobban megismerjék településünket és a környék nevezetességeit.

Részletek...

Horgászat

A napi, vagy heti jegy kiváltásához érvényes állami jegy szükséges.

Részletek...

Éjszakai horgászat

Délután vagy este kivisszük Önt terepjáróval az élő Körösre, majd reggel Önért megyünk.

Lovaglás, oktatás

Lovaglás kijelölt túraútvonalon, lovasoktatás kezdőknek, haladóknak, díjugratás, fogatolás szakavatott oktatókkal, vadászhintózás.

Részletek...

Elektromos kisbusz

A kisbusz telefonhívásra 8.00-20.00 óra között áll rendelkezésre. Körös-menti Turisztikai Egyesület 8.00-17.00: +36-66/311-140 telefonszámon

Részletek...

Hot-Ball Squash Club

A klub nemcsak a fallabda kedvelőinek biztosít időtöltést. Amíg a legvehemensebbek a négy fal közt duplázzák a pulzusukat és felezik a zsírpárnák vastagságát, a családtagok, barátok a szoláriumban és a finn szaunában relaxálhatnak.

Részletek...

Elektromos kisbusz

Tömegközlekedéssel érkező vendégeinket térítésmentesen kivisszük a nyaralókhoz. A mikrobusz 9 férőhelyes.

Hajókirándulás

A Katalin II. sétahajó 50 személyes. 1/2 órás, 1 órás utakat tesz meg a Holt-Körösön. Útközben a kapitány történetekkel szórakoztatja a vendégeket, valamint bemutatja a város látnivalóit.

Részletek...

Motoros ladik az Élő Körösön

A horgászat szerelmeseinek ajánlom, ezt a 6 méteres, kifejezetten horgászat szempontjára kialakított alumínium ladikot. Három féle motorral tudjuk felszerelni.

Részletek...

Motoros csónak az Élő Körösön

Családok számára ajánlom, ezt az 5,2x2,2 méteres, vízitúrázásra, horgászatra kialakított műanyag csónakot.

Részletek...

Vidám Szarvas Jégpálya

Szarvason a Művelődési Ház mögötti téren, mintegy 800 m2-es területen Szarvas legújabb attrakciója a szarvasi jégpálya megnyitotta kapuit! Április 30-ig nyitva tart, ezt követően lebontásra kerül, s szeptembertől újra látogatható.

Részletek...

Mini Magyarország

A Mini Magyarország makettpark Szarvas legújabb nevezetessége. A Szarvasi Arborétumban 2013-tól a növényritkaságok mellett néhány óra alatt az egész országot bebarangolhatjuk. Magyarország számos épített csodájának minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a régi Magyarország közepén, Szarvason.

Részletek...

Kozmetika, szépségszalon

Jade Kozmetika Szépség- Egészség Centrum Kozmetika, masszírozás, infraszauna, szolárium, testfogyasztás.
A körös parton nyaralunk vendégei részére 10%-ot biztosítunk szolgáltatásainkból. Elérhetőségeink: 06 30/953-31-68 Szarvas, Szabadság utca 12/C (Belső udvar)

Szarvasi Gyógyfürdő

A fürdő területén hat fedett medencét vehetnek igénybe a fürdővendégek. A négy tisztított vizű, feszített illetve süllyesztett víztükrű medence sport, rekreáció és szabadidős tevékenységek végzésére egyaránt alkalmas.

Részletek...

Szeparé Kávézó és Étterem

5540 Szarvas, Petőfi utca 7. www.szepareszarvas.hu

Részletek...

Teniszpálya, Szarvas

Az aktív turizmust kedvelők részére adott a teniszezési lehetőség Szarvason, az Erzsébet-ligetben. Vendégeink gyönyörű természeti környezetben űzhetik kedvenc sportjukat.

Részletek...

 
Back To Top