Kiadó nyaralók

Dél-Alföld és azon belül Békés megye rengeteg lehetőséget kínál az ide látogató vendégeknek. Magyarország legtisztább folyóvizeiben, a Körösökben úszhatnak, horgászhatnak. A festői szépségű Körösök Völgyében lovagolhatnak, vadászhatnak vagy túrázhatnak. Ide, ebbe a környezetbe várjuk szeretettel a nyaralni és kikapcsolódni vágyókat Békésszentandrásra és Szarvasra.

Az üdülőházak, a Hármas-Körös holtágainak partján helyezkednek el. A közvetlen vízpart, komfortos házak, kellemes szórakozást és nyugodt pihenést nyújtanak a vendégeknek. Több, különböző komfortfokozatú és férőhelyű nyaraló közül választhatnak, melyek mindegyike a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetsége általi minősítéssel, védjeggyel rendelkeznek.

Nagy figyelmet fordítunk a kulturált környezetre, rendezett udvarra, gondozott vízpartra, és a tiszta, jól felszerelt nyaralóházra.

Összefogtunk a Körösparton Nyaralunk közösséggel, illetve a környékbeli vendéglátó- és szolgáltató egységekkel, hogy a Körösök-völgyébe, Békésszentandrásra és Szarvasra érkező vendégek pihenésük ideje alatt igazán jól érezzék magukat. Ennek az összefogásnak köszönhetően tehetik változatosabbá, élvezetesebbé üdülésüket, melyet még kiegészít a sok-sok vásárlási-szolgáltatási kedvezmény is.

Az alábbi táblázatban láthatják a nyaralóházak rövid ismertetéseit, felszereltségeit. A nyaraló címére kattintva pedig részletesen is megtekintheti annak adatlapját.

 
 

Férőhely

Szobaszám

Nagy medence

Gyerek medence

Jacuzzi

Szauna

Játszótér

Lekerített vízpart

Csónak

Vízibicikli

Légkondicionált

Akadálymentesített

Télen is bérelhető

Diófa Vendégház 11+4 4+N -
Fenyves Vendégház 14+P 5+N - -
Bográcsozó Vendégház 12+4 4+N -
Álomkert Vendégház 14+ 7+N
Pihenőkert Vendégház 8+4 3+N - - -
Harcsafogó Vendégház 11+2 3+N
jelmagyarázat
P N -
pótágyazható nappali nem tartozék tartozék
 
Back To Top